Met het invullen van onderstaand formulier vraag je een gratis bakpakket aan. Doe het snel, want OP = OP! Let wel: wil je een bakpakket voor meerdere vestigingen aanvragen, vul dan per vestiging het formulier in. Iets meer werk, maar dan bezorgt DHL het pakket meteen op het juiste adres en kunnen jullie op elke BSO lekker aan de bak! Op 21 september ontvang je automatisch bericht of jouw BSO een gratis bakpakket ontvangt. Alle bakpakketten worden in de eerste week van oktober afgeleverd.

Inhoud bakpakket
In het pakket vind je Cupcake basismixen, toppings, decoratiestiften, parels, glittersuiker en fondants. Dé basis voor fantastische en overheerlijke cupcakes! Met dit bakpakket helpt Dr. Oetker je alvast een eindje op weg. Je kunt ongeveer 48 cupcakes bakken en versieren.
* 1 bakpakket per vestiging.DHL ondersteunt Aan de Bakdag door alle bakpakketten voor ons gratis te verpakken en te bezorgen!

Maak je inschrijving compleet door een actiepagina aan te maken op het SOS actieplatform. Met zo’n eigen pagina kun je heel makkelijk jullie bakactie delen met ouders en verzorgers. En het is handig bij het verkopen van cupcakes. Doneren kan snel en makkelijk online via jullie eigen BSO-pagina op het SOS- platform.

Namens alle schoolkinderen in Guinee-Bissau hartelijk dank voor jullie enthousiasme en inzet. We wensen iedereen heel veel bak-, versier- en verkoopplezier!


Actiepagina aanmaken