Verkopen van jullie mooi versierde cupcakes is leuk. Betalen is voor iedereen heel makkelijk. Dat kan via jullie eigen actiepagina op het platform van SOS Kinderdorpen. Willen ouders / verzorgers liever contant betalen? Dat mag natuurlijk ook. Als BSO kun je dat geld zelf storten op jullie eigen actiepagina.

Met de verkoopopbrengst van de zelfgebakken en versierde cupcakes helpen jullie de jongens en meisjes op de SOS basisscholen in Guinee-Bissau, Afrika. Zodat ze iedere dag naar school kunnen om goed onderwijs te volgen. Schoolboeken, krijtjes voor het schoolbord, schriften en pennen, het salaris van de juffen en meesters en het onderhoud van de klaslokalen. Jullie steun maakt dat allemaal mogelijk.  

Over SOS

Geen kind mag alleen opgroeien. SOS Kinderdorpen gelooft dat opgroeien in een liefdevolle en veilige familie de enige goede basis is voor de ontwikkeling van een kind. Geen enkel kind wordt geboren om alleen op te groeien. Eén op de zes kinderen heeft echter geen veilig thuis in een liefdevolle familie.

Met onze familieversterkende programma’s helpen we kwetsbare families bij de zorg van hun kinderen. In onze kinderdorpen zorgen we voor kinderen die de zorg van hun ouders kwijt zijn. Omringd door vertrouwen en respect kunnen ze herstellen van wat ze hebben meegemaakt en opgroeien tot zelfstandige, verantwoordelijke volwassenen. Want wat een kind leert, geeft een kind door.